Title Image

Workshop Magento Basis

Home  /  Workshop Magento Basis

Beheer zelf je webwinkel

Onze Magento Basis workshop gaat in op het dagelijkse beheer van de Magento webshop: Het beheer van producten, product-categorieen en marketing. Magento is vrij omvangrijk en juist de mogelijkheden binnen Magento voor product-beheer en marketing-campagnes zijn uniek voor een webshop systeem. Met deze workshop leert u precies datgene wat nodig is om op efficiente wijze geld te verdienen met uw webshop.

Omdat de Magento Basis workshop bedoeld is voor mensen die direct met Magento aan de slag willen, is de workshop erg praktijk gericht. Er wordt geredeneerd vanuit praktijkvoorbeelden, waarbij de input van de deelnemers als leidraad wordt genomen: Wat is de marketingstrategie van de webshop? Welke publiek wordt bediend? Welke producten worden verkocht? Welke promotiestunts moeten mogelijk zijn? Dankzij hands-on ervaring en een inzicht in de technische werking van Magento is WebWinkelVisie de ideale partner om u op weg te helpen met deze e-commerce oplossing.

Voor wie?

Er wordt in duidelijke termen uitgelegd welke mogelijkheden Magento u kan bieden. Omdat Magento veel verder gaat dan de meeste webshop producten, wordt er voornamelijk gewerkt vanuit de praktische eisen en wensen van de deelnemers. Op deze manier haalt u de meeste kennis uit de workshop. De workshop is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die op professionele manier geld willen verdienen met een webwinkel. Ervaring met andere webwinkels is een pre, maar niet verplicht.

Onderwerpen

– Basisbeheer van Magento
– Producten en Categorieen
– Product-typen (zoals Simple, Configurable, Grouped)
– Attributen en Attributen Sets
– Klantbeheer
– Bestellingen en verzendingen
– CMS-pagina’s en CMS-blokken
– Zoekmachine optimalisatie (SEO)
– Prijsregels en promoties

Praktische informatie:

De bijeenkomst gaat door bij aanmelding van tenminste 5 personen.

Informatie over locatie:

WebWinkelvisie
Hamerstraat 10
7556MZ Hengelo

 

Voor meer informatie neem contact met ons op

    BEL ME NU
    +
    Bel mij!