Title Image

Webwinkelvisie gevestigd in ondernemershuis H10 in Hengelo.

Home  /  Webwinkelvisie gevestigd in ondernemershuis H10 in Hengelo.

Webwinkelvisie gevestigd in ondernemershuis H10 in Hengelo.

Sinds 17 januari 2017 is mijn bedrijf verhuisd naar dit mooie bedrijven verzamelgebouw. Webwinkelvisie werkt al jaren samen met Edu Websupport omdat beide bedrijven geloven in een combinatie van een goed converterende website of webwinkel in combinatie met een goed onderbouwde strategie, communicatie- en marketingplan.

Bij toeval, tijdens een bezoek aan de Hamerstraat 10 bleek het kantoor tegenover Edu Websupport beschikbaar te zijn. De beslissing was zeer snel genomen en 4 dagen later had Webwinkelvisie zijn intrek genomen in dit mooie pand.

Onze klanten ervaren het als positief als zij binnenlopen of bellen en direct antwoord krijgen op zowel technische als marketing vragen.

Loopt u nou ook met de gedachten, welke richting moet ik op met mijn bedrijf, hoe positioneer ik mijn bedrijf in de markt, hoe maak ik het onderscheid ten opzichte van mij concurrent, hoe zet ik digitale en online toepassingen in om dit alles goed te communiceren?
Parkeer dan eens op de nieuwe parkeerplaats, speciaal voor bezoekers, vlak voor de deur en loop een van onze kantoren op de eerste verdieping binnen.

We zijn er van overtuigd dat wij u ook een op maat passende online- en/of marketingoplossing kunnen bieden.

BEL ME NU
+
Bel mij!