Title Image

websites

Home  /  websites

Is uw webstite een verlengstuk van uw visitekaartje of een
professionele marketingtool om uw investering terug te verdienen?

We zien bij professionele bedrijven vaak websites met prachtige afbeeldingen en teksten, websites die op alle apparaten goed getoond worden. We horen ook vaak van eigenaars dat de site mooi is maar geen rendement oplevert. Wij zien uw website niet als een verlengstuk van uw visitekaartje maar gaan met u aan de slag om uw strategie en organisatiedoelstelling te vertalen naar een online commerciële uiting. Wij leveren professionele websites die niet alleen mooi zijn maar u vooral rendement opleveren. Relevante bezoekers lezen geïnteresseerd uw boodschap en worden uitgenodigd om actie te ondernemen zoals een contactformulier invullen, een terugbelverzoek plaatsen of het liefst direct de telefoon pakken om contact met u op te nemen. Op deze manier krijgt u rendement op uw investering.

Wij streven ernaar om betaalbare websites te leveren die er niet alleen geweldig uitzien maar ook echt goed in de zoekmachines worden gevonden. Al onze websites zijn makkelijk in gebruik en simpel om in te navigeren.

 

U zelf heeft de controle!

Onze klanten kunnen na de oplevering rekenen op een perfecte klantenservice. Vanzelfsprekend hoort een gratis training over hoe het systeem werkt bij onze service. U wilt tenslotte zelf de controle over uw eigen website hebben en in staat zijn om op elk gewenst moment uw website aan te passen. Mocht u zelf niet de tijd hebben om uw website te onderhouden dan kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden om uw website te beheren.

 

WordPress Websites

Voor websites werken wij met WordPress. Deze software levert een kwalitatief zeer goed content managementsysteem, voor een groot publiek en dus ook voor onze klanten. WordPress is eenvoudig te gebruiken en presteert heel goed in zoekmachines. Het is een van ‘s werelds meets toonaangevende CMS systemen voor websites.

BEL ME NU
+
Bel mij!