Title Image

Webmarketing

Home  /  Webmarketing

Betaalbare Webmarketing

Heeft u behoefte aan meer verkeer naar uw website? Het is tegenwoordig niet meer voldoende om gewoon een website online te hebben. U moet ook te gevonden worden in de zoekmachines zoals Google. Het gaat om het onderzoek en targeting van zoekwoorden en opbouw van zinnen en deze op de juiste manier te gebruiken op uw website. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar krachtige zoekwoorden die zich richten op de potentiele bezoeker en of koper op uw website. Voor sommige branches is het eenvoudig om de (combinatie van) zoekwoorden in het verhaal op te nemen, andere branches kan het soms meer inspanning vragen.

Er zijn twee hoofdtypen van SEO: Onsite en Offsite

 

Onsite Webmarketing

Onsite Webmarketing is het optimaliseren van uw foto’s en tekst op uw website aan doelgerichte zoekwoorden.

 

Offsite Webmarketing

Bij Offsite gaat het om het gehele internet, het vinden van relevante plekken om links te plaatsen naar uw site. Dit kan alles zijn van diverse zoekwebsites, forums, pers websites of sociale media sites. Wij kunnen u helpen om voor uw website een sterke online aanwezigheid op het web op te bouwen! We hebben al veel tevreden klanten die het echt goed doen vanwege onze SEO campagnes.

 

Google Places optimalisatie

Een geoptimaliseerde Google Places-vermelding kan u helpen uw bedrijf aan de top van de lokale zoekresultaten te komen. Lokale zoekopdrachten worden steeds meer en krachtiger. Soms kan een goed geoptimaliseerde pagina van Google Places er voor zorgen dat uw bedrijf op basis van zeer competitieve zoekopdrachten vaak wordt vertoont. We kunnen video’s en afbeeldingen uploaden naar uw pagina en deze laten afstemmen op van de inhoud van uw gekozen zoekwoorden.

 

Offsite Link Building en maandelijkse SEO-campagnes

We kunnen een plan van aanpak maken voor het creëren van tal van mooie backlinks naar uw website. Op maandbasis kunnen we gestaag bouwen aan een breed scala van diverse links naar uw website. Hiermee voegen we relevante koppelingen toe aan andere gerenommeerde sites, naar uw website. We maken gebruik van bedrijvengidsen, artikel netwerken, persberichten en Social bookmarking om uw site een boost geven!

 

Onsite SEO Health Check

We kunnen een “Onsite SEO check” van uw website uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle pagina’s in hoge mate worden afgestemd en aangescherpt op uw gekozen zoekwoorden. Dit zorgt voor de beste kans om u website te vertonen bij relevante zoekopdrachten.

Trefwoord Onderzoek – Het vinden van uw doelgroep

We zullen een diepgaand onderzoek doen om uit te zoeken wat de beste zoekwoorden en zinnen zijn, die daadwerkelijk worden gebruikt om online het zoeken naar uw producten of diensten, te optimaliseren. We zullen een verscheidenheid aan zoekwoorden kiezen, een combinatie van shorttale en longtale woorden, die goed zullen ranken in de zoekresultaten in Google. Op deze manier zult u al snel positieve ontwikkelingen zien in de vindbaarheid. We zullen in overleg met u nieuwe of mogelijk andere gecompliceerde (combinatie)zoekwoorden toevoegen. Op deze manier zult u geleidelijk uw doelen bereiken.

 

Adwords campagnes

Nog niet al te lang geleden zou u een advertentie plaatsen in de gouden gids als u reclame wilde maken voor uw bedrijf. Misschien heeft u flyers verspreid. Of wellicht heeft u zelfs betaald voor advertenties in kranten, magazines of billboards. U gaf geld uit in de hoop dat u klanten zou bereiken, maar misschien vroeg u zich af hoeveel mensen uw advertenties daadwerkelijk zagen. Bovendien waren er weinig manieren waarop u uw succes kon meten.

Dankzij online adverteren is dit allemaal veranderd. Tegenwoordig hoeft u niet meer te hopen dat u klanten bereikt of u af te vragen of ze uw advertentie hebben gezien. Met behulp van online adverteren kunt u uw advertentie weergeven aan die personen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw producten en services, terwijl u personen uitfiltert die niet geïnteresseerd zijn. En u weet of er mensen op uw advertentie hebben geklikt.
Deze nauwkeurigheid biedt u ook nog eens meerdere manieren om mensen te bereiken, zoals in advertenties in zoekmachines, op populaire websites, op mobiele telefoons en op sociale netwerken.

 

 

Kortom: bij online adverteren is het niet de vraag of u potentiële klanten kunt bereiken. De vraag is hoe u ze moet bereiken. We zullen in overleg met u kijken naar de mogelijkheden en budgets. Ook op deze manier van marketing zult u geleidelijk uw doelen bereiken.

BEL ME NU
+
Bel mij!