Title Image

Sap Business One

Home  /  Sap Business One
Webwinkelvisie maakt integratie van een Magento webwinkel met SAP Business One mogelijk
SAP Business One: een volledig overzicht over uw business

13/07/2009

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Speel de video af

Dubbele administratie van bedrijfsprocessen en webwinkelsoftware verleden tijd

Webwinkelvisie maakt integratie van een Magento webwinkel met SAP Business One mogelijk. WebWinkelvisie heeft samenwerking gevonden met een partner die gespecialiseerd is in de koppeling tussen de krachtige webwinkelsoftware van Magento en SAP Business One.
Door deze samenwerking heeft u als klant het grote voordeel dat de werking van de webwinkel, het beheer ervan en de financiële en logistieke afhandeling van alle orders wordt garandeert vanuit één systeem. Geen dubbele gegevensinvoer meer.
In SAP Business One zijn alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd, zoals verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken.In tegenstelling tot andere systemen voor kleine onderne-mingen, is SAP Business One wel één enkel programma. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.De oplossing ondersteunt een real-time uitwisseling van alle relevante gegevens tussen SAP software en de webwinkelsoftware Magento. Hiermee is het mogelijk om een Magento-webwinkel volledig vanuit SAP Business One te beheren, waarbij zowel B-to-B als B-to-C toepassingen worden ondersteund.

Het systeem maakt het mogelijk prijzen, voorraden, klant specifieke kortingen, afleverlocaties, maar ook webshopspecifieke gegevens als categorieën, attributen, cross-selling en up-selling, vast in SAP Business One te koppelen en maakt deze direct beschikbaar in de webwinkel.
Daarnaast zijn weborders en informatie van de betaling direct binnen de SAP omgeving zichtbaar.

Webwinkelvisie magento sap business one

Magento

WebWinkelVisie werkt met Magento. Met een groei van 60.000 nieuwe webwinkels in twee jaar en meer dan 2.000 beschikbare extensies is Magento de defacto standaard geworden voor webwinkels. Wereldwijd realiseren zowel kleine bedrijven als grote multinationals hun webwinkels met Magento, waarbij het nu mogelijk is om de webwinkel te koppelen aan het SAP Business One systeem.

Meer informatie is beschikbaar op http://www.dutchento.org/wat-is-magento/

SAP

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (*) voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft compacte en uitgebreide branche specifieke oplossingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ervaar de efficiëntie en voordelen.

BEL ME NU
+
Bel mij!