Lierenshop - uw professionele groothandel in lieren

Lierenshop is uw professionele groothandel in lieren voor uw hijs- of vierwerk. Door uw lier te kopen in onze webshop zijn zware lasten niet langer een probleem. Sinds 2006 bieden wij een ruime collectie. De producten worden vaak nog dezelfde dag verstuurd. Zo valt er spoedig een zware last van uw schouders.

Zowel voor de consument als voor de wederverkoper
Zowel consumenten als detailhandel kan in de shop bestellen. Detailhandel kan een account aanvragen zodat deze met korting kan inkopen.

 

Uitdaging
Deze webwinkel is gebouwd in Magento1. er worden 600 artikelen verkocht. Magento is uitermate geschikt voor het aanbieden van duizenden, tot honderdduizenden producten.

De opdrachtgever betrekt de producten uit de hele wereld. Dat betekend dat er verschillende valuta wordt gebruikt voor de inkoop: Euro, US dollars en Canadese dollars. In de shop wordt er verkocht in Euro’s €, US dollars $ en Zwitserse Franks CHF.
Voor de invoer van de producten is dat nogal lastig en vraagt behoorlijke wat rekenwerk.Mede omdat je te maken hebt met de schommelende koersen.

Maatwerk
In eerste instantie ga je dan kijken wat er aan software in de markt te koop is. Het bleek niet het geval te zijn. Met onze ontwikkelaars hebben we de wensen van de klant omgezet in een stuk maatwerk. Bij de invoer van producten kun je nu aangeven in welke valuta het product is gekocht, daarbij geef je de marge op en geef je aan in welke valuta het verkocht moet worden. Automatisch wordt dan in elk winkelzicht de juiste prijs getoond.

ERP Systeem en Magento2
Bovenstaande maatwerk was ter voorbereiding en nodig om het systeem straks goed te laten communiceren met het ERP en inkoopsysteem en ter voorbereiding voor een koppeling van het ERP systeem en Magento2

Opdrachtgever: Leppink BV

Categorie: Webwinkel

Datum: april 2018

Systeem: Magento 1 en 2