Title Image

Portfolio oud

Home  /  Portfolio oud

Small Business Hengelo

Na 2 jaar heeft onze netwerkclub besloten om een nieuwe responsive jas aan te trekken. Met veel plezier hebben we de site is nu geschikt gemaakt voor de smartphone en de tablet. De site is voorzien van een stukje software die het mogelijk maakt om de ondernemers in contact met elkaar te brengen, onderling berichten te kunnen sturen en een forum om kennis met elkaar te delen.
 
Small Business Hengelo is een interactief platform voor kleine ondernemingen die in de regio “074” zijn gevestigd. Door deze ondernemers bij elkaar te brengen stellen we  hen   in  staat   om  
 

Small Business Hengelo

 

elkaar verder te helpen en hun economische kansen te vergroten. We hebben bewust gekozen voor de verenigingsvorm, omdat we geloven in de kracht van verbinding.

 

 

earlymusic   

Jazz CD Online

In samenwerking met MFM Media hebben we voor een klant uit New York een weshop gebouwd met Jazz CD’s. De Amerikaanse markt vraagt geheel andere instellingen dan in Nederland.
Door de prettige samenwerking met Andrew Reed en Ronald Gerritzen van MFM Media zijn we er in geslaagd deze shop voor de Amarikaanse consument in te richten.

 

 

Beautysalon Borne

Onder het motto ‘Geknipt voor u èn uw portemonnee’ blijft klanttevredenheid de focus voor Demelza en Daniëlle. De aanleiding voor dit nieuwe concept is volgens Demelza Lucassen simpel: “We merken dat klanten minder te besteden hebben en dat ze toch wat langer wachten voordat ze naar de kapper en/of nagelstudio gaan.

  Webwinkelvisie portfolio beautysalon borne

 

 

Arkink Mode Enschede   

Arkink Mode Enschede

Tijden veranderen en de ontwikkelingen op gebied van websitedesign gaan snel. Na twee jaar werd het dus ook tijd dat deze website een opfrisbeurt kreeg.

De website van Arkink Mode is nu volledig Responsive. Dat wil zeggen dat het beeld van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee deze wordt bekeken.

 

 

  

Curve Collective

Deze website is geheel ingericht voor de Amerikaanse markt. Het is een website voor dames met een maatje meer.

Deze website is ook volledig Responsive. Dat wil zeggen dat het beeld van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee deze wordt bekeken.

   Curve Collective

 

 

  

Enschedese boys   

s.v. Enschedeseboys

Deze website is responsive. Dat betekend dat deze geheel is geoptimaliseerd voor de smartphone en tablet.

S.v. De Enschedese Boys is een Enschedese voetbalvereniging met zo’n 500 leden, waarvan er ongeveer 400 actief de voetbalsport beoefenen. Er zijn drie afdelingen waar je kunt voetballen: Senioren, Junioren en Dames

 

 

  

lafleur borne   

Lafleur Borne

Deze webwinkel is gebouwd op basis van de software van franchiseorganisatie Fleurop. Fleurop levert een platvorm voor de franchisedeelnemers. De boeketten worden aangemaakt door het hoofdkantoor. De franchisenemer kan zelf kiezen welke boeketten hij op de site wil laten zien en wil verkopen. Ook worden door de franchisenemer zelf boeketten samengesteld. Het disign van de webshop is in goede samenwerking met de opdrachtgever tot stand gekomen en vormgegegeven door WebWinkelVisie.

 

 

  

AP Stijlmeubelen

Deze website is volledig Responsive. Dat wil zeggen dat het beeld van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee deze wordt bekeken.  

AP Stijmeubelen is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop en advisering van exclusieve collecties tijdloze stijlmeubelen., sfeerverlichting, vloerbedekking, carpetten en vloerperzen.

   ap stijlmeubelen

 

 

  

Magnifuque Fashion   

Magnifique Fashion

De shoppret begint al op internet, soms wil je gewoon even snel online kleding bestellen, hier bij Magnifique fashion ben je aan het juiste adres voor eigentijdse en trendy dameskleding! Magnifique fashion staat voor betaalbare mode voor de moderne vrouw. De collectie dameskleding is exclusief en wordt doorlopend gewisseld.

 

 

  

BeveiligJeEigendom.nl

In deze webshop vind u alle informatie over onze producten zoals VIDEO, Binnencamera’s, Buitencamera’s, IR-Camera’s, Speciale Camera’s, DVR-Recorders, Monitoren, Toebehoren, ALARM, Draadloos, Toebehoren, Batterijen, TOEGANG, Sloten, kettingslot, beugelslot, kabelslot, hangslot, en de daarbij behorende accessoires

  

 

 

  

  

Vendium

Vendium is opgericht door Irene Westendorp met als doel bedrijven en non-profit organisaties te adviseren en te trainen op het gebied van verkoop, acquisitie, ondernemerschap en ambassadeurschap.

 

 

  

Louis Tielkes Mode

Een Winkel voor de moderne, artistieke vrouw die haar persoonlijkheid en karakter wil onderstrepen met bijzondere mode. Het is de filosofie die Louis Tielkes een onderscheidende positie heeft opgeleverd. Het Hengelose modehuis, dat inmiddels achttien jaar met passie en enthousiasme wordt geleid door Monique Hendriks, heeft daarin een eigenzinnige weg gevonden. Dat wordt nog eens versterkt door de prachtige nieuwe winkel aan de Weemenstraat 10.

  

Vormgeving:
Volvorm Reclame en Advies
Branko Kuipers

Technische Realisatie:
WebWinkelVisie, Ron Maris

 

 

  

  

Hoezen Advocatenkantoor

Bent u op zoek naar deskundige rechtshulp in Winterswijk en omgeving? Dan zit u bij Hoezen Advocatenkantoor goed. Wij zijn er voor u! Een jong en ondernemend team staat voor u klaar om uw belangen te behartigen. Resultaatgericht en met persoonlijke aandacht. Ons kantoor is laagdrempelig, waarbij     u kunt rekenen op   een professionele en efficiënte aanpak.

 

 

  

  

Mindshift

Informatie volgt

Vormgeving:
Volvorm Reclame en Advies
Branko Kuipers

Technische Realisatie:
WebWinkelVisie, Ron Maris

 

 

  

OnlineSponsoren.nl

OnlineSponsoren biedt verenigingen de mogelijkheid om in samenwerking met sponsoren, een webshop te openen en daarmee voordeel te bieden aan hun leden en aan hun sponsoren.

Realisatie:
WebWinkelVisie & Delange-advies

  

 

 

  

     

De Vrije Ondernemers Club Twenthe

is een jonge en groeiende stichting van ondernemers. Voor Twentse ondernemers is de V.O.C. een contactplaats voor het uitwisselen van ervaringen, nieuwe ideeën en informatie. Wij bundelen bovendien de krachten van de regionale bedrijven.

 

 

  

Anderzkindercoaching

Mijn naam is Frauke Wesseling,

Wat ik heel graag wil is kinderen laten zien wie ze echt zijn, zonder oordeel of hokjes. Ieder kind is uniek en mooi op zijn eigen manier en van daaruit wil ik werken. Daarom zullen geen twee coachingstrajecten hetzelfde zijn: elk kind heeft zijn eigen aanpak nodig.

   Anderz Kindercoaching

 

 

  

supermagazijn   

Supermagazijn

Wilt u uw eigen foto op een kussen of zitzak? Of een eigen ontwerp zoals uw bedrijfslogo op een T-shirt, bodywarmer of hondenkussen? Supermagazijn heeft de mogelijkheid bijna alles te kunnen bedrukken en borduren. Ook voor horeca zoals bekleding voor statafels, bedrijfskleding, werkkleding, recreatie, sjaaltjes, hoofdsteunhoezen voor in de auto en nog veel meer. Kijk snel op een van onze webwinkels.

 

 

  

  

Boeijink Dassen

Boeijink Dassen   is opgericht in 1947. Opa en Oma Boeijink begonnen na de oorlog in een schuurtje achter hun huis met het vervaardigen van stropdassen, die op de markt werden verkocht. Onze familie is zich er altijd van bewust geweest, dat je het vertrouwen van de klant moet verdienen. Daarom staat de kwaliteit van de goederen en de persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.

 

 

  

ZitzakkenSuperstore.nl produceert zitzakken op maat.

Wij beschikken over een eigen confectieatelier, drukkerij en een creatieve ontwerpstudio, zodat wij snel custom-made producten kunnen leveren. Onze diensten: Zitzakken in diverse stoffen. o.a. nylon, leatherlook, suedelook, waterdichte katoen-look-and-feel, katoen, EN-gecertificeerde stoffen en weekmaakvrije stoffen, velours, zeil, vilt etc.   Wij drukken/borduren logos, foto’s en enkele kleuren, in diverse druktechnieken.

   Zitzakkenmagazijn

 

 

  

     4 Seizoenen Tuinmeubelen

Wij   bieden u een ruim assortiment aan tuinmeubelen en loungesets.   Onze tuinmeubelen zijn vervaardigd uit diverse duurzame materialen o.a.:
• aluminium tuinmeubelen;
• rotan vlechtwerk
   tuinmeubelen;
• texfiber tuinmeubelen;
• kunststof tuinmeubelen.
Wij bieden lounge en tuinmeubelen aan van diverse grote merken als: Garden impressions , Bellagio, Hartmann, Lesli Living, Madison , Platinum.

 

 

  

  

RP Advocatuur: Recht uit de praktijk

Richard Pril kwam via zijn netwetk bij Ron Maris terecht. Na een prettig orientatiegesprek heeft Richard de bouw van zijn website bij WebWinkelVisie neer gelegd. De samenwerking was van beide kanten zeer prettig en efficient waardoor al snel een tevreden resultaat werd bereikt.

RP Advocatuur
U zit er natuurlijk helemaal niet op te wachten, maar er is altijd een kans dat u te maken krijgt met een juridisch conflict. Heeft u een advocaat nodig of heeft u behoefte aan juridisch advies, dan bent u bij RP Advocatuur aan het juiste adres.

 

 

  

  

Vision Interieur Advies

Deze opdrachtgever had een website en webwinkel met een gebruiksonvriendelijk CMS systeem. Omdat de site niet meer voldeed aan de huidige normen was de overstap naar het Magentosysteem van webwinkelvisie een logische stap

Vision is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op zowel particulieren als bedrijven. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u behulpzaam zijn bij de inrichting van uw huis of bedrijf. Het maakt niet uit of u grote of kleine interieurwensen heeft; Vision Interieur Advies behandelt elke opdracht met de nodige zorg en aandacht.

 

 

  

Maris Infra
Dit is een familieproject. Opdrachtgever: Ruud Maris van Maris Infra. Vormgeving door schoonzoon / zwager Joost Bruggeman van PerformOrange en realisatie door (schoon)vader Ron Maris van Webwinkelvisie.

Veelzijdig en dynamisch
Maris Infra is een veelzijdig en dynamisch aannemingsbedrijf, gericht op de grond-, weg- en waterbouw. Ons accent ligt op bestratingen en riolering. Wij bieden een veelzijdig pakket van diensten met vele specialismen. Wij werken voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

  

 

 

  

  

Volvorm | Reclame & Adviesbureau
Ook dit is een Coöperatie. Branko Kuipers van Volvorm en Ron Maris zijn oud collega’s en werken nog steeds veel samen om de mooiste websites en webwinkels te realiseren. Zoekt u een veelzijdig reclamebureau voor alle grafische realisaties? Neem dan contact op met Branko Kuipers van Volvorm

Volvorm
Heeft u een verhaal dat u op een effectieve manier wilt vertellen aan uw doelgroepen? Heeft u het gevoel dat er wel eens iets aan uw imago mag gebeuren? Of heeft u gewoon behoefte aan een frisse nieuwe website, folder of ander communicatiemiddel? Dan is Volvorm het reclame adviesbureau voor u.

 

 

  

  Alkoof Uw Partner voor een sfeervol interieur.
Voor een sfeervolle slaapkamer inrichting kunnen wij u diverse slaapkamer ideeën aanbieden.   Als u matrassen en bedden gaat uitzoeken staat degelijkheid en   kwaliteit voorop. Uiteraard hebben wij voor u   diverse mogelijkheden om te kiezen voor een   lattenbodem, een spiraalbodem of een ergonomische matras. U krijgt van ons slaapkamer tips, een degelijk advies en kunnen u alles vertellen over slaapkamer kleuren, slaapkamer interieur, design slaapkamers
  

 

 

  

   Bic Finance
De financiële organisatie zo inrichten dat uw organisatiedoelen haalbaar worden en blijven, dat is waar BIC finance voor staat. Wij ondersteunen organisaties bij de financieel-economische besturing en beheersing, inclusief de bijbehorende ICT. Dat doen wij door te adviseren over verbeteringen in de organisatie, processen en informatievoorziening. Daarnaast voeren we verandertrajecten uit, zijn we sparringpartner voor het management en helpen we bij het doorvoeren van structurele verbeteringen. Kortom: we zorgen voor een betere operationele bedrijfsvoering van uw bedrijf,   zodat u uw doelen haalt.   BIC finance brengt uw Business In Control.

 

 

  

Twentse Koopjes.
Project in opdracht van Eddon Janssen van FlashMedia. Omdat er meerdere Twentse winkels zijn aangesloten moest er een aparte module worden geïnstalleerd die zorg draagt voor alle communicatie over de bestellingen tussen de webwinkel, de Twentse winkels en als laatste ook de consumenten. Binnenkort wordt ook gestart met Twentse Veiling.

Op deze site vindt u honderden vrijwel gloednieuwe merkartikelen van de meest uiteenlopende aard. De koopjes worden tegen hoge kortingen aangeboden met 100% garantie. Ze zijn niet afkomstig van onduidelijke postadressen maar van winkeliers uit onze regio met een eigen winkel.

  

 

 

  

  

HuisTuin&KeukenVoordeel

Bij Huis- Tun- en Keukenvoordel kunt u terecht voor veel verschillende producten. Laat uw kinderen springen op onze voordelige Jumpkids trampolines. Of neem een verfrissende duik in één van onze   opblaasbare zwembaden. Voor de kleine kinderen hebben wij een groot assortiment   auto kinderstoelen

 

 

  

Woonwinkel EsteeO!

Angela en Michael wilden graag een gebruiksvriendelijk systeem waar ze gehele vrijheid hebben voor het aanpassen van teksten, beelden en producten, zonder tussenkomst van een techneut. Dat kan met een Magento webwinkel van Webwinkelvisie.

De naam is Portugees voor: ”DIT IS HET, HIER MOET JE ZIJN!”
Romantisch, modern, warm, ánders, chique, én betaalbaar! Hiermee willen we onze woonwinkel omschrijven. 3 Verdiepingen mooie interieurartikelen zoals accessoires, kado’s, meubelen, wanddecoratie enzovoorts,   met voor iedere smaak iets bijzonders.

  

 

 

  

   Innsensie
Ik heb een grote liefde voor de aarde en de samenleving als geheel.
Innsensie is ontstaan vanuit mijn nieuwsgierigheid naar mensen, naar wat hen beweegt. Het fascineert mij hoe mensen omgaan met hun leven en hun omgeving.
Het zien en ervaren van een diep verlangen naar liefde en respect, achter de worsteling en verwarringen bij mensen, maakte dat ik de behoefte voelde om mensen op een dieper niveau te kunnen begeleiden.
Het intrigeert mij telkens weer hoe `in contact met hart-energie`mensen het vermogen hebben om te veranderen en vanuit liefde te leven.

 

 

  

StropdasVoordeel
De stropdas is een onderschat accessoire anno 2013. De stropdas lijkt een bijartikel maar maakt de outfit van de man af. Zowel in casual, business als klassiek. Completeer uw kleding met de juist gekozen stropdas. Bekijk ons ruime kleurenpallet in de webwinkel en maak uw keuze.
  

 

 

  

  

Autobedrijf Diepenmaat

Autobedrijf Diepenmaat is een allround garagebedrijf, we verkopen occasions in verschillende prijsklassen, onze showroom is 6 dagen per week geopend. Ons tankstation biedt u een ruim assortiment aan allerhande artikelen, tevens hanteren wij de volgende kortingen: € 0,07 per liter op benzines / € 0,05 per liter op diesel

 

 

  

L’audace Special Products
Stoutmoedigheid, lef, durf, moed, dat zijn termen die men kan vertalen naar het Italiaanse woord “audace”
L’audace Special Products is in 2002 geboren uit een familiebedrijf dat inmiddels meer dan 65 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van stropdassen. Op een gegeven moment werd de vraag naar “special products” zoals giletes, custommade ties, riemen etc.   groter en vanuit die vraag zijn wij gaan brainstormen. Daaruit is voortgekomen dat ik de stoutmoedigheid (audace) heb gehad om de vraag naar “special products” in te vullen.
  

 

 

  

Just Watch Me!
Dé site voor trendy en betaalbare horloges. Door slechts één of enkele exemplaren in te kopen bij relatief onbekende producenten wereldwijd, bieden wij onze klanten exclusiviteit voor een goede prijs. Mét garantie!En zie je jouw horloge er niet tussen staan? Laat ons weten wat je zoekt, en wij gaan   het voor je vinden!
Houd de site goed in de gaten, want de ontwikkeling van CreateYourOwnWatch! is in volle gang. Ontwerp je eigen horloge, zo blijf je gegarandeerd exclusief!
  

 

 

  

  

Een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies

Modehuis Arkink is een begrip in Enschede en Arnhem. In Enschede zijn we al meer dan 60 jaar gevestigd en vanaf 1981 hebben we ook een winkel aan één van de mooiste winkelstraten van Arnhem. In onze ruime en overzichtelijke winkels, presenteren wij een breed assortiment damesmode. Beide winkels zijn uitstekend bereikbaar met de bus / trein, maar voornamelijk per auto. Modehuis Arkink is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies.

  

  

 

 

  

Cavaletto
Bij geloven we in ontwikkeling van teams als geheel in plaats van het ontwikkelen van enkel de individuele leden. We streven naar de situatie dat het geheel meer is dan de som der delen. Daarom staat de ontwikkelfase waarin het team zich bevindt en de wisselwerking tussen de leidinggevende en het team en de teamleden onderling in onze aanpak centraal.
  

 

 

  

   Voordelige Trampolines
Bestel de meest voordelige trampolines van Nederland in 6 maten 244, 305, 366, 400, 426 en 488 cm.

 

 

  

BEL ME NU
+
Bel mij!