Title Image

Overstappen naar Magento 2

Heeft u een webshop in Magento 1?

Weet u dat Magento 1 vanaf 1 juni 2020 geen updates of beveiligingspatches meer levert? Dit is een vervelende situatie, maar wij kunnen u helpen.

Overstappen naar Magento 2

U kunt er namelijk voor kiezen om over te stappen naar Magento 2. Dit systeem dateert al weer vanaf 2015 en is bewezen beste webshopsoftware ter wereld. Omdat het systeem vanaf de basis geheel nieuw is opgebouwd, kan Magento 1 helaas niet simpelweg voorzien worden van een update naar Magento 2.

Wij van WebWinkelVisie helpen u graag met een migratie naar Magento 2. Hoe?

Hoe over te stappen naar Magento 2

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Wat is er voor nodig om te migreren naar Magento 2. De migratie kost flink wat tijd, dus het is aan te raden om niet te lang te wachten. Het zou toch zonde zijn om omzet mis te lopen, omdat uw webshop niet meer up to date is!

Uw support voor Magento eindigd in 2020. Het is tijd om te migreren naar Magento2

Het is belangrijk om uw wensen goed in kaart te krijgen. Wat is voor u belangrijk en wat wilt u terug laten komen op uw webshop. Wanneer wij dit helder hebben gaan wij bouwen. Natuurlijk doen wij dit in samenspraak met u en worden alle ontwikkelen met u doorgenomen. Als alles voor u naar wens is, is het tijd om al uw klanten, bestellingen en producten te importeren naar Magento 2. Zo bent u klaar voor de toekomst en loopt u geen omzet mis.

Benieuwd geworden naar onze manier van werken en wilt u graag meer weten?

Neem dan nu contact met ons op en wij helpen je graag verder.

BEL ME NU
+
Bel mij!