Title Image

Onze Passie

Home  /  Onze Passie

Onderhoud Websites en Webwinkels

Webdesign en webonderhoud is onze passie! We willen dat al onze klanten succes hebben in datgene wat zij doen. Daarom streven wij ernaar om betaalbare websites en webwinkels te leveren die er niet alleen geweldig uitzien maar ook echt goed in de zoekmachines worden gevonden. We nemen u mee in het hele proces van het opzetten, vernieuwen of onderhoud van uw website of webshop en maken het zo makkelijk voor u als we maar kunnen.

Al onze websites zijn makkelijk in gebruik en simpel om in te navigeren. Onze klanten kunnen na de oplevering rekenen op een perfecte klantenservice. Vanzelfsprekend hoort een gratis training over hoe het systeem werkt bij onze service. U wilt tenslotte zelf de controle over uw eigen website hebben en in staat zijn om op elk gewenst moment uw website aan te passen.

Voor technisch onderhoud zijn wij de juiste partij voor u.

Uw website heeft regelmatig onderhoud nodig. De software krijgt regelmatig updates die wij voor u kunnen installeren. Na die installatie moet de site getest worden of alles nog goed functioneert. Omdat wij uw site gebouwd hebben weten we als geen ander waar we dan op moeten letten. Mocht u zelf niet de tijd hebben om uw website van nieuwe content (pagina’s, blogs, producten) te voorzien dan kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden om uw website te beheren.

 

Wij houden graag contact met u.

Na de oplevering van de website houd ons contact met u niet op.
We willen dat onze klanten succes hebben met hun online activiteiten, dat is ook ons visitekaartje. Hostingkosten van uw website of webwinkel worden vaak per jaar afgerekend. Dat doen wij niet. Wij vinden dat hosting en technisch onderhoud niet los van elkaar gezien kunnen worden.
Iedere maand controleren wij uw site en voeren decupdates uit. Dat is het juiste moment om ook even contact met u te hebben zodat u zelf ook weer een moment heeft om na te denken over ie sote.
Een ander contactmoment is dat wij de voor de hosting- en onderhoudskosten ieder kwartaal een factuur sturen Daarbij krijgt u en ook wij elk kwartaal een contactmoment waar zaken over de website besproken kunnen worden.

 

BEL ME NU
+
Bel mij!