Title Image

Online marketing

Gefeliciteerd, uw nieuwe webshop of website staat online!

Dan is het tijd voor de volgende stap, het online ondernemen. Waarom noemen wij dit online ondernemen?
Omdat wij er graag samen met u voor willen zorgen dat uw website of webshop optimaal
is ingericht en aansluit bij uw doelgroep.
Dit doen wij zodat uw producten en/of diensten goed (online) gevonden worden en hoog naar boven komen in Google.

a

Online gevonden worden

Samen online gevonden worden, dat is waar onze marketingbureau´s voor staan. Zij doen het samen met u en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Maandelijks ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Deze wordt telefonisch of tijdens een fysieke afspraak toegelicht, zodat u weet wat voor een werkzaamheden zijn uitgevoerd. Alles natuurlijk verteld in een duidelijke en heldere taal, zodat het voor u allemaal helder is.

Nieuwsgierig geworden hoe zij u hierbij kunnen helpen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Online ondernemen

De marketingbureau´s zorgen ervoor dat uw website door Google beter gevonden gaat worden. Dit gebeurt doordat er gefocust wordt op de belangrijkste zoektermen van uw organisatie. Door middel van zoekmachine optimalisatie en het verhogen van de populariteit van uw website, helpen zij uw website vindbaarder te maken. Zo zorgen zij ervoor dat uw website hoog in Google komt te staan, waardoor bezoekers sneller naar uw website komen.

Optimalisatie website

Daar houdt het echter nog niet op. Wanneer bezoekers op uw website zijn gekomen is het zaak dat zij overgaan tot conversies.

Wij richten ons op de content en populariteit van uw website. Door uitgebreid onderzoek te doen naar de zoektermen die uw doelgroep gebruikt om uw producten en/of diensten te vinden op internet, weten wij waar de focus op moet liggen. Samen met u bespreken wij deze zoektermen en gaan wij aan de slag met de content en de optimalisatie van uw website of webshop. Verder zullen wij ons richten op de populariteit van uw website of webshop. Dit samen zorgt ervoor dat u met uw product en/of dienst goed gevonden wordt in uw stad, regio of Nationaal.

  • Word samen de autoriteit in uw stad, regio of Nationaal;
  • Verdien uw investering veelvuldig aan omzet terug;
  • Volledige ontzorging: Al uw online zaken gooit u bij ons over de schutting!

Hierin werken wij samen met een aantal professionele online marketingbureau’s zoals Team Nijhuis en Edu Websupport. Team Nijhuis helpt ons met onze webshopklanten, Edu Websupport is gespecialiseerd in Strategie en vertaling naar marketing en communicatie.
Zelf zijn we gespecialiseerd in weboptimalisatie voor de MKB ondernemer, zodat u, online in uw uw stad, regionaal of (inter)nationaal goed gevonden zult worden.

BEL ME NU
+
Bel mij!