Bel voor een passende offerte
Tel.: 074 - 785 05 37 / 06 - 22 82 04 65

Workshop Basis Magento - Zelf je webwinkel beheren

Meer afbeeldingen

Workshop Basis Magento - Zelf je webwinkel beheren
€ 120,00

Beheer zelf je webwinkel


Onze Magento Basis workshop gaat in op het dagelijkse beheer van de Magento webshop: Het beheer van producten, product-categorieën en marketing. Magento is vrij omvangrijk en juist de mogelijkheden binnen Magento voor product-beheer en marketing-campagnes zijn uniek voor een webshop systeem. Met deze workshop leert u precies datgene wat nodig is om op efficiënte wijze geld te verdienen met uw webshop.

Beschrijving

Praktijk gericht

Omdat de Magento Basis workshop bedoeld is voor mensen die direct met Magento aan de slag willen, is de workshop erg praktijk gericht. Er wordt geredeneerd vanuit praktijkvoorbeelden, waarbij de input van de cursisten als leidraad wordt genomen: Wat is de marketingstrategie van de webshop? Welke publiek wordt bediend? Welke producten worden verkocht? Welke promotiestunts moeten mogelijk zijn?
Dankzij hands-on ervaring en een inzicht in de technische werking van Magento zijn wij de ideale partner om u op weg te helpen met deze e-commerce oplossing.

Voor wie?

Er wordt in duidelijke termen uitgelegd welke mogelijkheden Magento u kan bieden. Omdat Magento veel verder gaat dan de meeste webshop producten, wordt er voornamelijk gewerkt vanuit de praktische eisen en wensen van de cursisten. Op deze manier haalt u de meeste kennis uit de workshop.

De workshop is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die op professionele manier geld willen verdienen met een webwinkel. Ervaring met andere open-source systemen zoals Joomla!, Drupal of osCommerce is een pre, maar niet verplicht.

Onderwerpen

- Basisbeheer van Magento
- CMS-pagina's en CMS-blokken
- Producten en Categorieen
- Product-typen (zoals Simple, Configurable)
- Attributen en Attributen Sets
- Klantbeheer
- Bestellingen en verzendingen
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Prijsregels en promoties

Praktische informatie

- Neem je eigen laptop mee
- De bijeenkomst gaat door bij aanmelding van tenminste 5 personen.

 

Informatie over locatie:

WebWinkelvisie
Boekweit 26,
7623HC Borne
tel.: 06 - 22 82 04 65

Reviews