Een betaalbare Webwinkel

Steeds vaker zien we dat er schakels uit de supply chain worden gehaald om korter bij de eindafnemer te kunnen leveren. Schakels als leverancier, groothandel en detailhandel staan ter discussie. Wij willen fysieke organisaties helpen met een antwoord te geven op deze ontwikkeling, door de implementatie van een webwinkel binnen hun bestaande workflow. “clicks & Bricks”  
Wij begeleiden een organisatie intern van de bestelling tot levering van het pakket. Wij zorgen ervoor dat op elke afdeling binnen de organisatie de veranderingen met betrekking tot de webshop, soepel verloopt. Denk hierbij aan de afdeling customer support waar meer telefoonverkeer zal plaatsvinden, Magazijn en voorraadbeheer, koppelingen met ERP en boekhoudsystemen, en last but not least een printer op de verpakking afdeling waar een pakbon uit komt rollen. 

Als u wilt starten met het online verkopen van uw producten, dan kunnen wij u betaalbare e-commerce pakketten aanbieden! Ons E-commerce systeem Magento kan tienduizenden producten verwerken terwijl ons Wordpress Woocommerce systeem geschikt is tot een honderdtal producten. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en de webwinkelsoftware wat bij u past. Verwerking van betalingen kan met verschillende betaalproviders zoals Multisafepay, Sisow, Rabo Omnikassa, etc. Alle providers werken met Ideal, PayPal, Sofort Ebanking, Creditcard en meer.

Wij houden graag contact met u.

Na de oplevering van de website houd ons contact niet op. Hostingkosten worden vaak per jaar afgerekend. Dat doen wij niet. Wij sturen u iedere maand een factuur van minimaal de hostingkosten vanaf € 10,00. Daarbij krijgt u en ook wij elke maand een contactmoment waar zaken over de website besproken kunnen worden.

 

Geen project te groot of te klein!

Onze betaalbare e-commerce systemen kunnen alles verwerken van enkele producten aan tienduizenden. We kunnen CSV-bestanden in uw webshop importeren om zodoende uw gehele assortiment te vullen. Voor kleinere projecten kunnen we u aantrekkelijke tarieven bieden om uw producten voor u in te voeren, daarbij kunnen we u dan gelijk trainen hoe u de producten zelf kunt toevoegen.woocommerce

 

/>

 

Word een prof webshop Manager

WebWinkelVisie bied je GRATIS 3 maanden een volledige webshop met de keuze uit professionele open source software Magento2 of WooCommerce. Maak gebruik van drie maanden gratis een testpakket waarin een volledige installatie met template staat geïnstalleerd.

 

Kom naar de GRATIS "Bootcamp webshop beginnen" In een groep met gelijkgestemden krijg je een prikkelende introductie op het starten van je eigen webshop. Je gaat naar huis met een zinvolle ervaring, nieuwe inzichten en handvatten die je direct in de praktijk wilt brengen.

 

Kies voor één van onze opleidingen Magento2 of WooCommerce. inclusief Webmarketing. Na 4 maanden opleiding ben je een deskundig Marchant die volledig zelfstandig zijn eigen webshop kan runnen.

 

 

1. Kies vrijblijvend je Gratis 3 maand Magento of WooCommerce optimized hosting pakket

Gegevens voor uw 3 maanden gratis Magento / WooCommerce Optimized pakket:

2. Bootcamp webshop beginnen met Magento2 of WooCommerce incl. Webmarketing"

3. Opleiding Webshopmanager inclusief webmarketing en professionele webshop

Algemene Voorwaarden Hosting

Captcha

* Verplichte velden

 

We streven er naar om het proces van het opzetten van uw online shop zo soepel mogelijk te laten verlopen!

.