Betaalbare Websites en Webwinkels

Webdesign is onze passie! We willen dat al onze klanten succes hebben in datgene wat zij doen. Daarom streven wij ernaar om betaalbare websites en webwinkels te leveren die er niet alleen geweldig uitzien maar ook echt goed in de zoekmachines worden gevonden. We nemen u mee in het hele proces van het opzetten of vernieuwen van uw website of webshop en maken het zo makkelijk voor u als we maar kunnen. Lees verder over hoe wij dit proces zo makkelijk mogelijk voor u willen maken!

Al onze websites zijn makkelijk in gebruik en simpel om in te navigeren. Onze klanten kunnen na de oplevering rekenen op een perfecte klantenservice. Vanzelfsprekend hoort een gratis training over hoe het systeem werkt bij onze service. U wilt tenslotte zelf de controle over uw eigen website hebben en in staat zijn om op elk gewenst moment uw website aan te passen.
Mocht u zelf niet de tijd hebben om uw website te onderhouden dan kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden om uw website te beheren.

 

Wij houden graag contact met u.

Na de oplevering van de website houd ons contact niet op. Hostingkosten worden vaak per jaar afgerekend. Dat doen wij niet. Wij sturen u iedere maand een factuur van minimaal de hostingkosten van € 6,00. Daarbij krijgt u en ook wij elke maand een contactmoment waar zaken over de website besproken kunnen worden.